İstanbul Üniversitesi AUZEF 2017 - 2018 Muafiyet Kılavuzu



2017 – 2018 Eğitim-Öğretim yılında Fakülteye ilk defa kayıt yaptırıp muafiyet uygulamasından faydalanmak isteyen öğrencilerin muafiyet işlemleri ‘İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) 2017 - 2018 Muafiyet Kılavuzu’nda belirtilen esaslara göre yapılacaktır. Muafiyet işlemlerinin hatasız ve süratle gerçekleştirilmesi için bu kılavuzun dikkatle incelenerek işlem basamaklarının eksiksiz yerine getirilmesi gerekmektedir. Belirlenen tarihler dışında muafiyet işlemi yapılmayacaktır. 

NOT: Muafiyet işlemlerinde sadece Ön lisans ve Lisans programlarında alınan derslerden başvuru yapılabilecektir. Yüksek lisans ve doktorada alınan derslerden muafiyet başvurusu kabul edilmemektedir. 

NOT: Muafiyet başvuru işlemi, kayıt yaptırılan ilk yıl güz döneminde yapılmaktadır. Öğrenciye uygulanacak muafiyet işlemi alınan başvuru ile tüm yılları kapsayacak şekilde yapılır. Örneğin 2017-2018 yılı yeni kayıtlı bir muafiyet başvurusunda belirtilen tarihler arasında lisans öğrencisi 4 yıllık tüm derslerinden, ön lisans öğrencisi ise 2 yıllık tüm derslerinden başvuru yapabilir. 2018-2019 yılında bu öğrenci muafiyet için tekrar başvuru yapamaz.

ONLİNE BAŞVURU ADRESİ: http://161.9.143.22/muafiyet/login.aspx

KILAVUZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

Tez Yazımı ve Atıfların Önemi

Tez Yazımı ve Atıfların Önemi Marta Estruch'un Sunumu için  TIKLAYINIZ Prof. Dr. Tülay İlhan Nas'ın Sunumu için  TIKLAYINIZ Derya So...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."