İşletme Öğrencilerinin İzlemesi Gereken Bir Film: "Nightcrawler - Gece Vurgunu"



Nightcrawler - Gece Vurgunu (2014) filmini 1080p kalite Türkçe veya İngilizce altyazılı izle.


İşletme öğrencilerinin izlemesi gereken bir film: Nightcrawler...

Lou Bloom kariyer peşinde, genç ve hırslı bir adamdır. Hayatta "amaca giden her yol mübahtır" düsturunu benimseyen bu hırslı adam, geceleri şehirde yaşanan suç olaylarını tüm açıklığı ile kamerasına kaydetmeye başlar. Şehrin önde gelen televizyon kanallarından birinde gece muhabiri olarak işe girmesi de uzun sürmez. Fakat ne var ki, kariyerinde benimsediği yolun da bir faturası elbet olacaktır.

The Fall ve Real Steel gibi filmlerin senaryolarında kalem oynatan Dan Gilroy'un ilk uzun metrajlı filmi olan suç ve gerilim türündeki yapımda, Oscar ödüllü Jake Gyllenhaal başrolde yer alıyor.

İyi seyirler.


Üniversitelerde verilen girişimcilik ve işletmecilik hakkındaki eğitimlerin pratiğe yönelik olmaması konusunda çok eleştiri söz konusudur. Bu eleştirilere hak vermemek de mümkün değil gerçekten....
Teorik alt yapısını destekleyebilsem bir doktora tezi bile yazılır aslında... İşletmecilik eğitimi ülkemizde gözden geçirilmesi gereken önemli bir sorun... Devamını okumak için TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

The Promised Land

 The Promised Land Ludvig Kahlen'in gerçek hikayesi... Bu hikayede kral adına bir koloni inşa etmek hedefiyle Danimarka fundalıklarını f...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."