1. Uluslararası İpekyolu Akademik Çalışmalar Sempozyumu


Kıymetli Bilim İnsanları,
Sizleri, Türk Tarih Kurumu, Belgrad Üniversitesi Filoloji Fakültesi ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi işbirliğinde İpekyolu'nun tarihi güzargahlarından birinde, Nevşehir'de Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ev sahipliğinde 21-23 Eylül 2017 tarihlerinde yapılacak olan 1. Uluslararası İpekyolu Akademik Çalışmalar Sempozyumu'na davet ediyoruz.

Dünyadan pek çok saygın bilim insanının katılacağı İpekyolu Akademik Çalışmalar Sempozyumu’nda Sosyal Bilimlerin farklı alanlarında çalıştaylar planlanmaktadır.

Sempozyum hakkında ayrıntılı bilgiye web sayfamızdan http://www.issas.net/ ve https://www.nevsehir.edu.tr/tr/13512 ulaşabilirsiniz. Bildiri yazım kurallarına göre hazırlanmış özet metinlerinizi 31/08/2017 tarihine kadar issascongress@gmail.com adresine göndermenizi rica ediyoruz.

Kabul edilen bildirilerin özetleri sempozyum özet kitabında; bildirilerin tam metinleri, yazarın seçeceği sempozyumu destekleyen ulusal ve uluslararası hakemli dergilerde -hakem süreci tamamlandıktan sonra- ücretsiz olarak yayınlanacaktır. Ayrıca isteyen yazarların bildiri tam metinleri (proceeding) elektronik/basılı kitap olarak yayınlanacaktır.

Konu başlıkları; Antropoloji, Arkeoloji, Batı Dilleri ve Edebiyatları, Beşeri Bilimler, Coğrafya, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Dilbilim, Din Bilimleri, Din Eğitimi, Eğitim Bilimleri, Ekonomi, Felsefe, Finans, Gazetecilik ve Medya, Güzel Sanatlar, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İlahiyat, Temel Eğitim, Yüksek Öğretim, İşletme, Kadın Araştırmaları, Kamu Yönetimi, Kütüphanecilik, Maliye, Müze Çalışmaları, Müzik, Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi, Ortaöğretim Fen ve Matematik Eğitimi, Psikoloji, Resim, Sağlık Bilimleri, Sinema-TV, Siyasal Bilimler, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Spor Bilimi ve Eğitimi, Tarih, Turizm Çalışmaları, Türk Dili ve Edebiyatı, Türk Halk Bilimi, Türkçe Eğitimi, Uluslararası İlişkiler ve sosyal bilimlerin diğer alanları da sempozyum kapsamında değerlendirilecektir.

Saygılarımızla,
Sempozyum Düzenleme Kurulu adına
Prof. Dr. Ljiljana MarkovicBelgrad Üniversitesi Filoloji Fakültesi Dekanı



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."