ANAHEI/USF/ADU Yapısal Eşitlik Modellemesi Kursu (Kuşadası 19-20 Aralık 2018)



ANAHEI/USF/ADU Yapısal Eşitlik Modellemesi Kursu (Kuşadası 19-20 Aralık 2018)
"e-posta"
Kuzey Amerika Uluslararasi Yuksek Egitimciler Dernegi, Guney Florida Universitesi M3 Arastirma Merkezi, ve Adnan Menderes Universitesi Kusadasi Turizm Fakultesi isbirligi ile hazirlanan PLS-SEM (Smart PLS-Yapısal Eşitlik Modellemesi) kursu 19-20 Aralık 2018 tarihleri arasında Kuşadası Turizm Fakültesi’nde ucretsiz olarak gerçekleştirecektir.

PLS (Kısmi En Küçük Kare), genellikle çok değişkenli normal dağılımı ve daha büyük örnek büyüklüklerini şart koşan maksimum olabilirlik temelli uygulamalara (LISREL, AMOS ve diğerleri) göre sosyal bilimlerin yapısına daha uygun bir teknik olarak görünmektedir. Kurs, USF öğretim üyesi olan Dr. Faizan Ali ve Prof.Dr. Cihan Çobanoğlu tarafından verilecektir. Dolayısıyla sosyal bilim çalışmalarının yapısına daha uygun bir teknik olan PLS kursunun yapısal eşitlik modelini farklı bir teknikle kullanmak isteyen araştırmacılar için oldukça yararlı olacağını düşünüyoruz. Kursun dili Ingilizce olacaktir. Daha detaylı bilgilere academy.anahei.org adresinden ulaşabilirsiniz. Kursa katilanlara sertifika verilecektir. Kursun maliyeti ANAHEI, USF ve ADU tarafindan karsilanacaktir. Ayrica kurs boyunca oglen yemegi ve cay/kahve arasi sunulacaktir. Katilimcilar seyahat masraflarini kendileri karsilayacaklardir. Kurs kayit olan ilk 75 kisiye ucretsiz olacaktir. 

Sizden ricamiz bu duyurumuzu bu kurstan faydalanacagini dusundugunuz akademisyenlere, doktora ve master ogrencilerine iletmenizdir. Kurs ile ilgili sorularinizi Kusadasi Turizm Fakultesi Dekani Abdullah Tanrisevdi’ye 0-505-663 6776 telefondan iletebilirsiniz. Dilerseniz bize info@anahei.org email adresinden de ulasabilirsiniz. 

Saygilarimizla

Prof Dr. Cihan Cobanoglu, Guney Florida Universitesi
Prof Dr. Abdullah Tanrisevdi, Adnan Menderes Universites

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."