Türkiye İnovasyon Haftası 2015 / 19-20 Mart tarihlerinde İzmir Swissotel Büyük Efes'te!




Değerli dostumuz,

Hızlı bir tempoyla değişen dünyada, farkındalık yaratacak yeni fikirlerin paylaşıldığı Türkiye İnovasyon Haftası, bu yıl da insan yaşamının bütün alanlarını etkileyen bilim, teknoloji, tasarım, reklam, sanat ve iş dünyasının dünya starlarını ağırlıyor.

Türkiye'nin geleceğini inşa etme adına 19-20 Mart tarihlerinde İzmir Swissotel Büyük Efes'te buluşacak birçok inovasyon gurusu ile çok sayıda üst düzey yönetici ve yönetici adayını bir araya getirecek etkinliğin kayıtları başladı.

Etkinlik süresince birbirinden ünlü ve uzman yabancı ve yerli isimlerin konuşmacı olacağı Türkiye İnovasyon Haftası 2015 İzmir'de bu yıl İsviçre de "partner ülke" olarak yer alacak.

Yaratıcı ve yenilikçi düşünme kabiliyetlerinizi geliştirebileceğiniz bu etkinlikle geleceğin sınırlarını keşfetme yolunda rakiplerinizin gerisinde kalmak istemiyorsanız, siz de vakit kaybetmeden yerinizi ayırtın. 
Unutmayın! Katılımın ücretsiz olduğu etkinliktewww.turkiyeinovasyonhaftasi.com web adresinden online kayıt zorunluluğu bulunmaktadır.
*Etkinliği 2 gün takip eden öğrencilere "Katılım Sertifikası" verilecektir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

Tez Yazımı ve Atıfların Önemi

Tez Yazımı ve Atıfların Önemi Marta Estruch'un Sunumu için  TIKLAYINIZ Prof. Dr. Tülay İlhan Nas'ın Sunumu için  TIKLAYINIZ Derya So...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."