1. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu 13-15 Ekim 2016 Fırat Üniversitesi


JASSS'ında (The Journal of Academic Social Science Studies-www.jasstudies.com) paydaş olarak bulunduğu 1. Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu'nun duyurusunu yapmaktan mutluluk duymaktayız. Sempozyuma katılmanızı diler, saygılar sunarız.
Saygın Bilim İnsanları;
Sizleri 13-15 Ekim 2016 tarihleri arasında Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu’na (www.asoscongress.com) davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.
Sempozyumda kabul edilen bildirilerin özetleri sempozyum özet kitabında yayınlanacak, bildirilerin tam metinleri yazarın seçeceği sempozyumu destekleyen uluslararası hakemli dergilerde hakem süreci tamamlandıktan sonra yayınlanacak ayrıca isteyen yazarların bildiri tam metinleri elektronik kitap olarak yayınlanacaktır.
Konu başlıkları; Antropoloji, Arkeoloji, Batı Dilleri ve Edebiyatları, Beşeri Bilimler, Coğrafya, Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları, Dilbilim, Din Bilimleri, Eğitim Bilimleri, Ekonomi, Felsefe, Finans, Gazetecilik ve Medya, Güzel Sanatlar, Halkla İlişkiler, Hukuk, İktisat, İlahiyat, İlköğretim Eğitimi, İşletme, Kadın Araştırmaları, Kamu Yönetimi, Kütüphanecilik, Maliye, Müze Çalışmaları, Müzik, Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi, Ortaöğretim Fen ve Matematik Eğitimi, Psikoloji, Resim, Sağlık Bilimleri, Sinema-TV, Siyasal Bilimler, Sosyal Hizmetler, Sosyoloji, Spor Bilimi ve Eğitimi, Tarih, Turizm Çalışmaları, Türk Dili ve Edebiyatı, Türk Halk Bilimi, Türkçe Eğitimi, Uluslararası İlişkiler ve sosyal bilimlerin diğer alanları da sempozyum kapsamında değerlendirilecektir.
Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı
Prof. Dr. Erol Asiltürk-Fırat Üniversitesi
 Bildiri Özeti Gönderme Başlangıç: 25.05.2016
Bildiri Özeti Gönderme Bitiş: 15.08.2016
Kabul Edilen Bildirilerin İlanı: 25.08.2016
Kongre Kayıt ve Ödeme Son Tarih: 20.09.2016
Kongre Programını İlanı: 26.09.2016
Kongre Başlangıç Tarihi: 13.10.2016
Kongre Bitiş Tarihi: 15.10.2016

Kayıt - Ödeme

Sempozyum katılım bedeli 300 tldir. Bir yazar en fazla iki bildiri ile katılabilir. İki bildiri ile katılanlar için ikinci bildiri ücreti 200 tldir.

Not: Sempozyuma en fazla iki bildiri ile katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."