Girişimcilik Dergisi / Turkish Journal of Entrepreneurship


Saygıdeğer Hocalarımız,
Değerli Araştırmacılar,
İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) İstanbul Genç Girişimciler Kurulu (GGK), İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul Sanayi Odası (İSO) ve Deniz Ticaret Odası (DTO) işbirliğinde hayata geçirdiği uluslararası hakemli dergi olan “Girişimcilik Dergisi” / “Turkish Journal of Entrepreneurship” yılda iki kez (Ocak ve Temmuz aylarında) yayımlanacaktır. (ISSN: 2536-4456)
Ulusal ve uluslararası platformda hem akademi hem de iş dünyasına katkı sağlayarak öncü olmayı amaçlayan dergimizde; “girişimcilik” ana başlığı altında yönetim organizasyon, liderlik, stratejik yönetim, pazarlama, inovasyon, finans, muhasebe, denetim, uluslararası işletmecilik, kalite, etik, örgüt çalışmaları, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk, tasarım, örgütsel davranış, aile işletmeleri, iletişim, üretim yönetimi vb. alanlarında güncel konuları içeren özgün makale, araştırma, metodolojik ve teorik bilimsel çalışmalar yer alacaktır.
Derginin yazı dili hem Türkçe, hem İngilizce’dir. Gönderilen çalışmalar, çift taraflı kör hakemlik uygulaması ile değerlendirilecektir. Dergiye gönderilen makalelerin inceleme ve karar bildirme sürecinin 8 hafta içinde tamamlanması hedeflenmektedir. Çalışmaların uzunluğunun maksimum 20 sayfa olması gerekmektedir. Format ile ilgili detaylı bilgiler web sitesinde ve ekteki dokümanda yer almaktadır.
Açık erişim politikamızla uyumlu olarak gönderilen çalışmalardan herhangi bir yayın ücreti talep edilmemektedir. Dergi hem online, hem de basılı olarak yayınlanacaktır.
Alanında bilinir, ulusal ve uluslararası endekslerde taranma hedefi olan derginin ilk sayısı için çalışmalarınızı bekliyoruz.
Makale gönderimi için siz değerli akademisyen ve araştırmacıların çalışmalarını info@turkishjournalofentrepreneurship.com veya editor@turkishjournalofentrepreneurship.com adreslerine göndermeleri gerekmektedir.
Dergi hakkında güncel ve detaylı bilgiye web sayfasıhttp://www.turkishjournalofentrepreneurship.com/ ‘ndan ulaşılabilmektedir.
Sorularınız için;
Girişimcilik Dergisi
Editör: Doç. Dr. N. Öykü İYİGÜN (oiyigun@ticaret.edu.tr)
Editör Yardımcısı: Arş. Gör. Mehmet SAĞLAM (msaglam@ticaret.edu.tr)
Editör Yardımcısı: Yrd. Doç. Dr. Pınar Öztürk BAŞAR (pozturk@ticaret.edu.tr)
En derin saygılarımızla,
Girişimcilik Dergisi / Turkish Journal of Entrepreneurship

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

Tez Yazımı ve Atıfların Önemi

Tez Yazımı ve Atıfların Önemi Marta Estruch'un Sunumu için  TIKLAYINIZ Prof. Dr. Tülay İlhan Nas'ın Sunumu için  TIKLAYINIZ Derya So...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."