Temel Yunanca Dilbilgisi Kitabı (PDF)



Temel Yunanca Dilbilgisi Kitabı (PDF)

Temel Yunanca Dilbilgisi, esas olarak Yunancayı yabancı veya ikinci dil olarak öğrenen ve ortalama Yunanca yeterlilik düzeyinde olan konuşmacılara yöneliktir. Bununla birlikte, yeni başlayanlar veya ileri düzey konuşmacılar ve hatta anadili Yunanca olan kişiler için yararlı olabilir.

Yunanca'nın fonolojisi, yazı sistemi, morfolojisi, sözdizimi, anlambilim ve pragmatik hakkında bilgi içeren kısa bir referans kitabıdır. Formların ve oluşumların genel bakışına, dilbilgisel ve / veya iletişimsel işlevlerinin bir açıklaması, birçok örnek ve zengin çizimler eşlik eder.


Kitabın amacı, Yunanca dilbilgisinin ana dili İngilizce olmayan bir kişi için belirli zorluklar yarattığı alanlara odaklanmak ve böylece anlama ve konuşma üretimini kolaylaştırmaktır. Bu nedenle açıklama, morfolojinin, özellikle de gradyanın temel dilbilimsel işlevlere karşılık geldiği noktalara odaklanır. Alternatif formülasyonların kullanımını belirleyen bazı olgusal koşullar da seçici olarak rapor edilir. 

Yunanca Temel Dilbilgisi, Pedagoji Enstitüsü tarafından onaylanmıştır. 

PDF ERİŞİM:

Yunanca

Kapak
Dilbilgisi

DOWNLOAD OPTIONS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."