İzmir Ekonomi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İşletme Doktora Programı


İzmir Ekonomi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İşletme Doktora Programı

 İzmir Ekonomi Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü İşletme Doktora Programına 2023-2024 Akademik Yılı için başvurular 18 Ağustos 2023 tarihine kadar online yapılabilmektedir. 

Programımız, bilimsel formasyon derslerinden sonra Yönetim ve Organizasyon, Pazarlama, İşlemler ve Teknoloji Yönetimi veya Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi alt alanlarından birinde uzmanlaşabilecek şekilde tasarlanmıştır. Programda eğitim dili İngilizcedir. Programın yapısı ile ilgili ayrıntılı bilgileri https://lisansustu.ieu.edu.tr/isletme_phd/tr adresinde bulabilirsiniz. 

Başvuruda istenen koşullar ve mülakat sınavı sonucunda görece yüksek puan alan altı adaya öğrenim ücretinden muafiyet hakkı tanınabilecektir. İlaveten çok yüksek başarı gösteren iki adaya da öğrenim ücreti muafiyetine ek olarak, hediye laptop ve öğrenimi süresince burs ücreti sağlanacaktır. 

Program başvuru koşullarına, başvuru için gerekli belgelere ve online başvuru sistemine https://linklock.titanhq.com/analyse?url=https%3A%2F%2Flisansustu.ieu.edu.tr%2Ftr%2Fbasvuru&data=eJxNjcsOgjAQRb8GdhAFQtx0oQt2-g99jKXIdLDtiPD1NiYmJjdncXKSq0V_BFC96buTVk1pxCNxDYbrFEoU5OZpYGNlc72VUUC1kYfksKJgpXe7jFkUzUV5rfTYvpHadUOl4D7va5Jon7CHNJFyRXewRHYGG4iXWGvCMgjkUSJC8mDdnpO_cxZjSkss2nPRDHmzi9JHjrlw8Kuy_0LJ-OLAH-YDSoM% adresinden ulaşabilirsiniz.

Saygı ve sevgilerimle,
Şükrü Özen 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

Film: BlackBerry

Film: BlackBerry Film, dünyanın ilk akıllı telefonunun, yolculuğunu ve bu yolculukta yaşadığı zirve ile düşüş aşamalarını konu alan bir yapı...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."