Prof. Dr. Fuat Sezgin ve İslam Bilim Tarihi Bilgi Yarışması, 31 Ekim 2019 tarihinde İslami İlimler Fakültesi'nde Gerçekleştirilecek



Prof. Dr. Fuat Sezgin ve İslam Bilim Tarihi Bilgi Yarışması, 31 Ekim 2019 tarihinde İslami İlimler Fakültesi'nde Gerçekleştirilecek


Kırıkkale Üniversitesi tarafından Prof. Dr. Fuat Sezgin ve İslam Bilim Tarihi Bilgi Yarışması düzenlenecek. https://kku.edu.tr/Anasayfa/Etkinlik/Index/4890 adresinden yapılan duyuruya göre yarışma şartları aşağıdaki gibi olacak. Merhum hocamız anısına hazırlamış olduğum kitap da yarışmacıların hazırlanması gereken dokümanlar arasında yer almış. Yararlı olması dileğiyle.

İlgili duyuru aşağıdaki gibidir:


1. Prof. Dr. Fuat Sezgin ve İslam Bilim Tarihi Bilgi Yarışması, 31 Ekim 2019 tarihinde İslami İlimler Fakültesi'nde gerçekleştirilecektir. 

2. Bilgi Yarışması her yanlış cevabın 0,25 puan kaybına dayalı çoktan seçmeli (test) bir sınav aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Sınav sorularının hazırlanması, sınavın yürütülmesi ve sınav sonuçlarının değerlendirilmesinde tertip komisyonu üyeleri yetkilidir.

3. Sınav soruları, Prof. Dr. Fuat SEZGİN’in hayatı, fikirleri ve çalışmalarıyla ilgili olacaktır.

4. Bilgi yarışması sonrasında; vatandaş, öğrenci ve protokol üyelerinin katılımına açık bir kapanış programında dereceye giren öğrencilere hediye ve ödüller takdim edilecektir.

5. Yarışmaya sadece Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri katılabilir. Online başvurularda, öğrenci belgesi veya öğrenci kimliğinin pdf formatında (bilgiyarismasi@kku.edu.tr) adresine gönderilmesi gereklidir. Yanlış bilgi ve noksan evrak nedeniyle yaşanacak hak kayıplarından adayların kendileri sorumludur.

6. Başvurular, 25 Ekim tarihinde sona erecektir. Online başvuru için lütfen aşağıdaki linki tıklayıp istenilen bilgileri eksiksiz olarak giriniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."