Erzincan İçin Fikrim Var Yarışması 2022


Erzincan İçin Fikrim Var Yarışması

Değerli katılımcılar, yapılacak olan bu yarışma da gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Erzincan bırakmak için sizin fikirlerinize ihtiyacımız var. Ülkemizin ve şehrimizin kaynaklarını daha etkin kullanabilmek için özgün projelerin yarışacağı bu yarışmada, alanında başarıyı yakalamış insanlarla tanışma, kendinizi tanıtma ve fikirlerinizi anlatma imkânı bulacaksınız. 

Yarışma Kuralları,

  1. Yarışmada yaş sınırı olmayıp her yaş ve meslek gurubu katılabilir.
  2. Bir kişi yalnızca 1 adet fikirle başvurabilir. Birden fazla başvurular tespit edilmesi durumunda diskalifiye edilecektir.
  3. Yarışmaya katılan her katılımcı fikir haklarından vazgeçmiş sayılır.
  4. Yarışmaya müracaatlar 25 şubat 2022 Cuma günü saat 24.00 itibari ile sona erecektir.
  5. Yarışmada ilk 20 fikir arasında giren katılımcılar fikirlerini istenilen tarihlerde değerlendirme komitesine sözlü olarak sunacaktır.
  6. Dereceye giren ilk 3 katılımcıya 16 Mart 2022 tarihinde gerçekleşecek olan AR-GE İnovasyon ve kariyer günlerinde ödülleri takdim edilecektir.

Değerlendirme Kriterleri;

1 – Özgün Değer – 40 puan

Proje önerisi Erzincan ilinde ne gibi eksikleri ortaya koymakta, bu eksikliklerin giderilmesi veya problemlerin çözümüne yönelik özgün ve yaratıcı/yenilikçi öneriler sunmaktadır

2 –  Yöntem – 20 puan

Projede uygulanacak yöntem(ler) öngörülen hedeflere ulaşmaya ne kadar uygundur?

3 –  Proje Yönetimi ve Planlanması– 20puan

Projede öngörülen iş‐zaman planlaması projenin yürütülmesi için ne kadar uyumludur? Projenin başarısını olumsuz yönde etkileyebilecek riskler ve bu risklerle karşılaşıldığında alınması öngörülen tedbirler (B Planı) ne ölçüde gerçekçi ve uygulanabilirdir?

4 –  Kazanımlar ve Yaygın Etki – 20 puan

Projede elde edilmesi öngörülen çıktıların Erzincan ilinde sorunları çözme potansiyeli ne düzeydedir? Proje başarıyla gerçekleştirildiği takdirde tescil, faydalı model, lisans, yeni şirket kurulması,  yerel ürünlerin pazarlanması, yeni proje üretilmesi, farklı bilim / teknoloji alanlarında kullanılabilme v.b. gibi çıktı ve sonuçların elde edilebilme potansiyeli ne düzeydedir?

 NOT: 60 Puan altında kalan fikirler sıralama dışı bırakılacaktır. Özgün değer puanı 20 puan altında kalan fikirler değerlendirme dışıdır.

BAŞVURU FORMU



 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."