Gelecek Turizmde - Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu Projesi


http://i.milliyet.com.tr/170x92/2011/09/19/--1634789.Jpeg
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Anadolu Efes işbirliğinde gerçekleşen Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu kapsamında; yerel ürün geliştirilmesinden, sürdürülebilir yaşam alanları oluşturulmasına, gelir getirici araçlar ve yeni işgücü yaratılmasından yerel alanda kapasite geliştirilmesine kadar geniş bir perspektifteki projelere destek verilecek. Seçilen projelere fon desteğinin yanı sıra danışmanlık, iletişim ve eğitim desteği de sağlayacak. Ön başvurular 10 Nisan 2013 tarihine kadar devam edecek.

Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu’na nasıl başvurabilirsiniz?

27 Şubat’tan itibaren başvuruları kabul etmeye başlayan Sürdürülebilir Turizm Destek Fonu’yla, özel ve kamu kurumlarının işbirliği içinde kalkınma odaklı turizme yönelik uygulamalarının oluşması ve sürdürülebilir turizm proje örneklerinin artması hedefleniyor.
Projeye bireysel başvuru kabul edilmiyor. Türkiye’de kayıtlı olan ve tüzel kişiliğe sahip kar amacı gütmeyen Sivil Toplum Kuruluşları (Sivil toplum örgütleri, odalar, birlikler, kooperatifler, mesleki dernekler, federasyonlar, dernekler, vakıflar dâhil), Üniversiteler ve Araştırma Enstitüleri/Merkezleri başvurabiliyor.
En az bir en fazla beş ortakla fona başvurulabiliyor.
Destek fonundan yararlanmak isteyen proje sahiplerinin, detaylı bilgi ve başvuru için www.gelecekturizmde.com adresini ziyaret etmeleri gerekiyor.

(Kaynak:AB-İLAN)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."