5. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülleri İçin Son Gün 30 Kasım 2016




5. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülleri
Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar Beşinci Sosyal Bilimler Teşvik Ödülü ile ilgili “AK Parti Ar-Ge Başkanlığımız bilimsel araştırmanın, doğru karar alabilmek için gerekli bilgiyi ve verileri üretmenin en etkin yolu olduğu düşüncesiyle, yurtiçi ve yurt dışındaki araştırma kuruluşları ve üniversitelerle işbirliği imkânlarını geliştirmeyi kendisine hedef edinmiştir.” dedi.
Hotar ”Bu hedef doğrultusunda başkanlığımız tarafından, 2016 yılında beşincisi gerçekleştirilecek olan “Sosyal Bilimler Teşvik Ödülü” kapsamında bilimsel çalışmalara üç ayrı (makale, tez ve kitap-belgesel) kategoride ödül vereceğiz. Başvuran adaylarımızdan, eserlerinde sosyal bilimler alanında son 13 yılda Yeni Türkiye’nin büyümesi ve gelişmesini doğrudan veya dolaylı bir şekilde anlatan, AK Parti’nin siyasal, toplumsal, tarihsel, kültürel, bölgesel, ekonomik, uluslararası ilişkiler gibi sosyal bilimleri ilgilendiren konulardaki tutum ve uygulamalarını incelemelerini istemekteyiz. Sosyal Bilimler Teşvik Ödülü hem bireyin kendisine hem de akademik çalışma hayatına katkı sağlayacak bir uygulama, ayrıca bu çalışmalar sayesinde AK Parti iktidarında ülkemizdeki gelişmeleri ve büyümeyi ayrıntıları ile görmüş olacağız.” dedi.
Hotar sözlerine şöyle devam etti:
"Sosyal Bilimler Teşvik Ödüllerimiz kapsamında adaylarımızın eserlerini akademisyenlerden oluşan bir kurul inceleyecek ve ödüllerimizi bu incelemelere göre vereceğiz. Ödüllerin içeriği ve diğer bilgileri edinebilmek için başvuru yapmak isteyen vatandaşlarımız Genel Merkezimizde bulunan Kütüphanemiz ile irtibata geçebilir. Tüm adaylarımıza şimdiden başarılar ve kolaylıklar diliyorum. “ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönemi başvuru sonuçları açıklandı!

  TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönemi  başvuru sonuçları açıklandı . TÜBİTAK...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."