USOS-2017 ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ 18-24 Eylül 2017-ENDÜLÜS



İlk Çağrı
15 Mayıs 2017
Bildiri Özeti Gönderimi İçin Son Tarih
21 Temmuz 2017
Erken Kayıt Tarihleri*
20 Mayıs 2017- 28 Temmuz 2017
Geç Kayıt Tarihleri*
29 Temmuz 2017-18 Ağustos 2017
Sempozyum tarihleri
18-24 Eylül 2017
Tam Metin Bildirilerin Gönderilmesi İçin Son Tarih
30 Kasım 2017
Kitapta Yayımlanacak Bildiriler İçin Yayım Tarihi ve Yayınevi
25 Aralık 2017 – Cambridge Scholars Publishing - İngiltere

Kongre Çağrısı
Değerli Araştırmacılar,
18-24 Eylül 2017 tarihlerinde Granada’da El-Hamra sarayının yanında Turkish Studies-İspanya-Malaga Üniversitesi işbirliğinde düzenlenecek olan Uluslararası Sosyal Bilimler Sempozyumu'nda sizleri İspanya’nın en önemli şehirlerini kapsayan Endülüs merkezli olarak ağırlamaktan onur duyacağız.
ENDÜLÜS’Ü GÖRMEYEN SOSYAL BİLİMCİ YARI KÖR BAKAR, sözünden hareketle, sempozyum 3 gün bildiri sunumu ve 3 gün bilimsel-kültürel gözlem-gezi şeklinde planlanmıştır. Endülüs medeniyeti Batı aydınlanmasını tetiklediği gibi, Doğu medeniyeti üzerinde de derin izler bırakmıştır. Bu sebeple Endülüs medeniyetinin izleri takip edilecek, bize bıraktığı miras elden geldiğince ayrıntılı gezilmeye çalışılacaktır. Sempozyumda temel ve uygulamalı çalışmalarını paylaşmak üzere sosyal bilimler çatısı altına giren bütün alanlar davetlidir. Sempozyumda herhangi bir konu sınırlaması yoktur. Bütün sosyal bilimciler kendi özel alanlarıyla ilgili bildiri sunabilirler. Bildiriler, ERIC indeksli dergide veya tercihen uluslararası indeksli dergilerde yayımlanacaktır.
Bildiri özeti gönderimi için son tarih, 21 Temmuz 2017’dir. Sempozyum dili Türkçe, İngilizce, Arapça, Farsça ve İspanyolca’dır.  Bildiri özetleri bu dillerde hazırlanabilir. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, gönderilen bütün bildirilerin (özet/tam metin) çift kör hakem süreciyle değerlendirildiği uluslararası hakem ve danışma kurulu bulunan, uluslararası hakemli bir kongredir. Kongrede sunulmak üzere kabul edilen bütün bildirilerin (sözlü, poster, uzaktan sunum vb.) akademik ve bilimsel nitelikte olması beklenmektedir.

Sempozyuma ilişkin detaylı bilgiler, yazım kuralları, önemli tarihler, kayıt ve özet gönderimi için www.usoskongre.net adresini ziyaret edebilirsiniz. Kongreyle ilgili her türlü görüş, öneri ve taleplerinizi kongre düzenleme ekibine usoskongre@gmail.com adresinden iletebilirsiniz.

Endülüs’te buluşmak dileğiyle!
 Sempozyum Düzenleme Kurulu

Konular:

  1. İletişim bilimleri
  2. İşletme
  3. Müzikoloji
  4. Psikoloji
  5. Siyaset bilimi
  6. Sosyoloji
  7. Tarih
  8. Teoloji
  9. Toplum bilimi
  10. Antropoloji
  11. Arkeoloji
  12. Coğrafya
  13. Dil bilimi
  14. Edebiyat
  15. Eğitim bilimleri
  16. Ekonomi
  17. Felsefe
  18. Filoloji
  19. Hukuk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."