Turan Kurultayı 6-10 Ağustos 2014 | Macaristan




Turan Kurultayi-02_mini

Turan Kurultayı 2008 yılından itibaren her iki yılda bir Macar Turan Vakfı tarafından Macaristan’ın Bugaç (Boğaç) şehrinde düzenlenmektedir.  Türk kavimlerinin birbiriyle kaynaşmasını amaçlayan kurultay dünyanın en büyük gelenek yaşatıcı kutlaması olarak kabul ediliyor.

MACARİSTAN TURAN KURULTAYI GEZİSİ

Türk Dünyası Araştırmaları Vakfı olarak Turan Kurultayına katılmak amacıyla daha evvelce ilan ettiğimiz gibi gezi düzenlemiş bulunmaktayız.

Fakat iştirakçilerimizden gelen değişik talepler sonucu dört farklı tip gezi yapmayı daha uygun bulduk.

Tüm bu gezilerde öncelikli amacımız, bilindiği gibi 9-10 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Turan Kurultayına iştirak etmektir.  Gelen yoğun talep üzerine, Kurultayla birlikte Macaristan’ı da gezmek isteyen iştirakçilerimize, daha uzun süreli bir tur programı düzenledik.

1.SEÇENEK (Uçak ile gidiş-geliş)

6  -12 Ağustos 2014 (6 gece 7 gün)
Gidiş THY İstanbul – Budapeşte 6 Ağustos 2014  Kalkış Saat: 08:50,
Dönüş THY Budapeşte-İstanbul 12 Ağustos  Kalkış Saat: 20:15
Gezi boyunca konaklama Budapeşte’de en az üç yıldızlı otelde Oda Kahvaltı esasına göre  yapılacak olup, transferler kurultayın gerçekleşeceği 2 gün boyunca (9-10 Ağustos)  sabah gidilip aksam dönülecek şekilde özel otobüslerle yapılacaktır.
Tüm Havaalanı otel transferleri, rehberlik hizmetleri ve Budapeşte şehir gezisi de ilan edilen ücrete dahildir.
Ücret: 350 € + uçak bileti (Bu fiyat iki veya üç kişilik odada kişi başı konaklama ücreti olup tek kişilik oda farkı 150€’dur.)

2.SEÇENEK (Uçak ile gidiş-geliş)

8-11 Ağustos 2014 (3 gece 4 gün)
Gidiş THY İstanbul – Budapeşte 8 Ağustos 2014  Kalkış Saat: 08:50,
Dönüş THY Budapeşte-İstanbul 11 Ağustos  Kalkış Saat: 20:15
Gezi boyunca konaklama Budapeşte’de en az üç yıldızlı otelde Oda Kahvaltı esasına göre  yapılacak olup, transferler kurultayın gerçekleşeceği 2 gün boyunca (9-10 Ağustos)  sabah gidilip aksam dönülecek şekilde özel otobüslerle  yapılacaktır.
Tüm Havaalanı otel transferleri, rehberlik hizmetleri ve Budapeşte şehir gezisi de ilan edilen ücrete dahildir.
Ücret: 180€ + uçak bileti(Bu fiyat iki veya üç kişilik odada kişi başı konaklama ücreti olup tek kişilik oda farkı 75€’dur.)

3.SEÇENEK (Özel otobüsle Macaristan Gezisi)

5-12 Ağustos 2014
Budapeşte’de en az üç yıldızlı otelde  5 gece Oda Kahvaltı esasına göre konaklama  yapılacak olup kurultayın gerçekleşeceği 2 gün boyunca (9-10 Ağustos)  sabah gidilip aksam dönülecek şekilde özel otobüslerle transferler yapılacaktır. Rehberlik hizmetleri ve Budapeşte şehir gezisi de ilan edilen ücrete dahildir.
Otobüslerlee İstanbul’dan hareket edecek Bulgaristan ve Sırbistan üzerinden Macaristan’a gidilecek  olup kalkış saatleri daha sonra ilan edilecektir. Otobüs yolculuğu tek yön yaklaşık 22 saat sürmektedir.
Ücret: 475€ (Bu fiyat iki veya üç kişilik odada kişi başı konaklama ücreti olup, tek kişilik oda farkı 125€’dur.)

4.SEÇENEK (Öğrencilere Özel Otobüsle Macaristan Gezisi)

5-12 Ağustos 2014
Bu seçenekten sadece öğrenciler faydalanabilecektir. Katılımcılar Budapeşte’de yurtlarda veya hostellerde konaklayacaklardır.
Otobüsler İstanbul’dan hareket edecek ve kalkış saatleri daha sonra ilan edilecektir. Otobüs yolculuğu tek yön yaklaşık 22 saat sürmektedir.
Ücret: 270€

GENEL BİLGİLER:
Tüm konaklamalar Budapeşte şehir merkezinde yapılacaktır. Otellerde oda kahvaltı esasına göre kalınacaktır. Öğlen ve akşam yemekleri için katılımcılara uygun seçenekler gezi boyunca sunulacaktır.
Macaristan bir Schengen ülkesi olup bu ülkeye seyahat için gerekli vize arzu edilirse seyahat acentemiz tarafından ücreti karşılığı alınacaktır. Yeşil pasaport sahiplerinden vize istenmemektedir.

Ücrete dahil olan hizmetler:
* Alan-otel-alan transferleri (Uçakla gidecekler için)
*Otobüsle gidecekler için İstanbul-Budapeşte-İstanbul Ulaşım
* Budapeşte şehir turu
* Otelde oda kahvaltı konaklama
* 2 gün Budapeşte-Bugaç (Kurultay)-Budapeşte transferi ve rehberlik hizmeti
* Tüm gezi boyunca Türkçe rehberlik hizmetleri
* Seyahat sigortası

Ücrete Dâhil Olmayan Servisler:
*Uçak Bileti (Erken müracaatlarda 290€)
* Yurtdışı çıkış harcı ( 15 TL)
* Macaristan Schengen vize alımı (75 €)(Geçerli vizesi olmayanlar için). Yeşil pasaporta vize gerekmemektedir.
* Ekstra geziler
* Öğlen ve aksam yemekleri

Her türlü sorunuz için: tdav@turan.org

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."