Televizyonculuğun 5N1K’sı: Dipnot Akademi’nin yeni dönemi başlıyor



Hayatına yeni bir yön vermek isteyen, haberciliğe merak saran herkese açık olan Dipnot Akademi’nin yeni dönemi 2 Nisan’da başlıyor.
Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ve Dipnot TV iş birliği ile Dipnot Akademi’nin içerisinde yer alacak  ve 2 ay sürecek olan “Televizyonculuğun 5N1K’sı” Sertifika Programı 2 Nisan 2016′da başlıyor.
Cüneyt Özdemir yönetiminde gerçekleştirilecek “Kadir Has Üniversitesi Televizyon Haberciliği Sertifika Programı”, zor koşullarda gerçekleştirilmesine karşın aktif, dinamik, renkli, heyecanlı ve bir o kadar prestijli bir mesleğe adım atmak isteyenler için kapılarını aralıyor.
Televizyoncu olmak isteyen, televizyon dünyasının herhangi bir bölümünde muhabir, yapımcı ya da belgeselci olmak isteyen ve televizyonculuğa merak duyan herkesin katılabileceği programda televizyonculuğun 5N1K’sı Türkiye’nin önemli isimleri ile öğretiliyor.
Televizyonculuğun 5N1K’sı ve başvurular için detaylı bilgi için: http://www.khas.edu.tr/2054/televizyonculugun-5n1ksi

Kaynak: www.dipnot.tv

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."