Konosuke Matsushita'nın "Başarının İlkeleri" İsimli Eseri İlgi Görmeye Devam Ediyor



Geçtiğimiz yıllarda "Başarının İlkeleri" isimli eserini dilimize aktarmaya çalıştığım Panasonic'in kurucusu ünlü yönetici Konosuke Matsushita, ülkemizde ilgi görmeye devam ediyor. Matsushita'nın eserleri de okurlar tarafından beğeni ile takip ediliyor.

Sosyal medya ortamında gördüğüm bir paylaşımda, çevirisini yaptığım eserin bir Youtuber tarafından gönüllü olarak seslendirildiğini görmek de memnun edici bir gelişmeydi. Konosuke Matsushita'nın kaleme aldığı başarının ilkeleri, günümüzde de yol göstermeye devam ediyor. Bu ilkelerden bir kısmı aşağıdaki gibi seslendirilmiştir. Faydalı olmasını dilerim.



Konosuke Matsushita'nın "Başarının İlkeleri"  isimli eserinin dilimize çevrilmiş halini aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."