ERZİNCAN KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ


 


ERZİNCAN KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ

13 Şubat Erzincan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. yılı etkinlikleri kapsamında Kültür Sanat etkinlikleri düzenlenecek. Bu kapsamda kitap fuarından tiyatroya, fotoğraf maratonundan konser programlarına kadar farklı etkinlikler yer alacak. Ücretsiz düzenlenecek olan programlara tüm Erzincan halkı davet edildi.

13 Şubat Erzincan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. yılı etkinlikleri kapsamında Kültür Sanat etkinlikleri düzenlenecek. Bu kapsamda kitap fuarından tiyatroya, fotoğraf maratonundan konser programlarına kadar farklı etkinlikler yer alacak.

Programlar Erzincan Valiliği, Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi, Halkbank, KUDAKA ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla düzenlenecek.

Kurtuluş günü etkinlikleri kapsamında Erzincan Belediye Sarayı Bahçesinde 7-17 Şubat 2022 tarihleri arasında Kitap Fuarı açılacak.

8 Şubat Salı günü Merkez Spor Salonunda Halk Müziği Sanatçısı Ender Balkır’ın sahne alacağı konser programı düzenlenecek.

7-9-10 Şubat tarihlerinde EBYÜ Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre Salonunda Erzurum- Trabzon Devlet Tiyatrosu sahne alacak.

11 Şubat Cuma günü Erzincanlı sanatçı Oğuzhan Koç’un sahne alacağı konser programı Merkez Spor Salonunda düzenlenecek.

13 Şubat Pazar günü EBYÜ Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre Merkezinde İstanbul Devlet Modern Folk Müzik ve Halk Dansları Topluluğu gösterisi sunulacak.

26 Ocak-29 Ocak 2022 tarihleri arasında EBYÜ Bakır evinde Erzincan’da Kış Fotoğraf Maratonu düzenlenecek.

Ücretsiz düzenlenecek olan programlara tüm Erzincan halkı davet edildi.

Ayrıca 13 Şubat 2022 tarihinde Erzincan Terzibaba Camiinde akşam namazına müteakip şehitler için Mevlid-i Şerif okutulacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

Film: BlackBerry

Film: BlackBerry Film, dünyanın ilk akıllı telefonunun, yolculuğunu ve bu yolculukta yaşadığı zirve ile düşüş aşamalarını konu alan bir yapı...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."