V. İşletme Tarihi 2022 Konferansı ileri bir tarihe alındı...


V. İşletme Tarihi 2022 Konferansı ileri bir tarihe alındı...

Müsait olmadığım bir döneme denk geldiğinden dolayı gidemediğime üzüldüğüm bir etkinlik olan V. İşletme Tarihi Konferansı ileri bir tarihe alınmış. İşletme tarihi çalışmalarına ilgi duyanlar için Serkan Dirlik hocamızın duyurusu şu şekilde:

V. İşletme Tarihi konferansı bu yıl 09 Eylül 2022 tarihinde Muğla’da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecekti. Maalesef hem bildiri sayısı hem katılım başvuru sayısı yüz yüze konferans yapabilmeye izin vermeyecek ölçüde yetersiz düzeyde kaldı.

İşletme tarihi konferansı danışma kurulu olarak konferansın bu yılın Kasım veya Aralık ayında online olarak gerçekleştirilmesi konusunda mutabık kaldık. Ayrıca Örgüt Kuramı Sempozyumuna öykünerek sınırlı sayıda gelen bildirinin daha fazla geribildirim alabilmeleri için her bir bildiriye birer tartışmacı atamaya karar verdik. Ayrıca yine Örgüt Kuramı Sempozyumunun son iki yılındaki biçimine öykünerek bildiri sunumlarının yanında dört davetli konuşmacının sunum yapacağı ve oldukça ilgi çekeceğini düşündüğümüz seminerler ekledik.

Konferans hakkında bütün gelişmeleri https://itk22.mu.edu.tr/ sitesinden takip edebilirsiniz. Konferans tarihi ve programı netleşir netleşmez buradan da sizlerle paylaşacağım.

Sevgi ve saygılarımla.

Serkan Dirlik
V. İşletme Tarihi Konferansı Dönem Başkanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."