Uluslararası Malezya İslam Üniversitesi 2014 Bursları




Dışişleri Bakanlığından alınan yazıda, Uluslararası Malezya İslam Üniversitesi tarafından (IIUM) İslam İşbirliği Teşkilatı Eğitim Değişim Programı kapsamında muhtelif düzey ve alanlarda sağlanan burs olanakları ile akademisyenlere yönelik uygulamalar hakkında bilgilerin yer aldığı belirtilmektedir.

Bu çerçevede;
-  2014 yılı için lisans düzeyinde 7 adet burs ile ilgili
Lisans programları: www.iium.edu.my/programmes-courses
Kabul için yeterlilikler: www.iium.edu.my/home/prospective-students
Kabul sürecine ilişkin detaylı bilgi: www.iium.edu.my/anr
Son başvuru tarihi: 01 Aralık 2013         (Şubat 2014 dönemi)
                                   01 Nisan 2014        (Haziran 2014 dönemi)
                                   01 Temmuz 2014   (Eylül 2014 dönemi)

-    2014 yılı için lisansüstü düzeyde 3 adet burs ile ilgili
Lisansüstü programlar: www.iium.edu.my/cps/programmes-offered
Kabul sürecine ilişkin detaylı bilgi www.iium.edu.my/admissions/postgraduates Son başvuru tarihi: 18 Kasım 2013   (Şubat 2014 dönemi)
           31 Mayıs 2014    (Eylül 2014 dönemi)

Sözkonusu programlar için başvuruların doğrudan Uluslararası Malezya İslam Üniversitesi (IIUM)'ye yapılması ve başvurular üzerine "IIUM-OIC Ummatic Academic Support Programme" şeklinde not düşülmesi gerekmekte olup, bir başvuru örneğinin ise aşağıda sunulan adresler vasıtasıyla İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreterliğine ulaştırılmalıdır.

Email   : zghould@oic-oci.org veya shero@oic-oci.org
Adres : Department of Science&Technology
OIC Genel Secretariat
P.O.Box 178, Jeddah 21411
Kingdom of Saudi Arabia
http://www.mycen.com.my/directions_pics/iium.jpg

- Doktora sonrası programlar kapsamında, her yıl 3 adet burs imkanı sağlanmaktadır. Tüm başvuruların Rektör Yardımcısının Ofisine (Internationalisation & Industry and Community Relations) iletilmesi gerekmektedir.

-    Progamın bir unsuru olarak, kamu ve devlet üniversitelerinin IIUM ile kısa veya uzun vadeli akademisyen değişimleri gerçekleştirebilecektir. Bu yöndeki başvurularında Rektör Yardımcısının Ofisine iletilmesi gerekmektedir.

            Ayrıca, ekte yer alan İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreterliğin yazısında da danışman ve araştırmacı ile ihtisas kurslarına yönelik değişimler hakkında bilgi verilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."