Konosuke Matsushita Başarının İlkeleri Çeviren Önsöz



ÇEVİRENDEN

Konosuke Matsushita, hayata başladığı andan itibaren ilginç bir karakter olarak karşımıza çıkmaktadır. Çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya kalmasına rağmen asla vazgeçmemiş ve günümüzde değeri milyonlarca dolar olan şirketleri insanlığın hizmetine sunmuştur.
Çalışma hayatında edinmiş olduğu prensiplerin bir araya getirilmesinden meydan gelen bu kitap, kısa nasihatlerden oluşuyor gözükse de ifade ettiği unsurlar bakımından ciltlerce kitabın özeti niteliğindedir.
“Bir musibet bin nasihatten iyidir” gibisinden atasözlerimiz olsa da vermiş olduğu tavsiyeleri kendisi uygulayarak, başarıları ile ispatlayan Konosuke Matsushitanın tavsiyelerine kulak vermenizi öneririm.
Eksiği ile fazlası ile bu kitabı dilimize çevirmiş olmaktan duyduğum gururu ifade etmem güç... Bu kitabı çevirmem için gereken eğitimi almama vesile olan T. C. Milli Eğitim Bakanlığına şükranlarımı sunar daha birçok öğrencinin yurt dışına gönderilmesi için fırsatlar oluşturmalarını dilerim.
Zamanında yönetim ve organizasyon alanında önemli bir oynamış olan Matsushitanıülkemizin yöneticileri, yönetimcileri, eğitimci ve öğrencileri başta olmak üzere herkes için faydalı olması dileği ile

  

Araş. Gör. Muhammet NEGİZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

Tez Yazımı ve Atıfların Önemi

Tez Yazımı ve Atıfların Önemi Marta Estruch'un Sunumu için  TIKLAYINIZ Prof. Dr. Tülay İlhan Nas'ın Sunumu için  TIKLAYINIZ Derya So...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."