İşletme Öğrencilerinin İzlemesi Gereken Bir Film: "Red Army - Kızıl Ordu (2014)"



Sovyetler Birliği'nın ünlü Kızıl Ordu hokey takımının hikayesi:  "Red Army - Kızıl Ordu (2014)"

ABD ve Rusya 2014 yapım yılına ait bu filmde herkesin kendisinden bir şeyler bulabileceği, belgesel, biyografi ve tarih kategorisinde iyi bir yere sahip olan Kızıl Ordu filmi, tüm kişi ve kadrosuyla harika bir yapım olmuş. Bu harika filmin yönetmen koltuğunda ise Gabe Polsky bulunmaktadır.

Sovyetler Birliği’nin dünya çapında ünlü olan Red Army hokey takımının hayatının anlatıldığı harika bir tarihi ve biyografik film sizlerle. Takım kaptanı olan Slava Fetisov’un görüşleriyle oluşturulan bir dramatik yapım. 

Takım ruhu, adanmışlık, motivasyon gibi birçok farklı konuda ilham kaynağı olabilecek nitelikteki  bu belgesel filmde ayrıca SSCB'den Rusya Federasyonu'na geçiş hakkında da önemli ipuçlarını görmek mümkündür. İşletme bölümü öğrencilerinin izlemesi gereken önemli bir yapıt olan "Red Army - Kızıl Ordu (2014)" kişilerin ulusal çıkarlar uğruna yapabileceği fedakarlıklara bir örnek olarak gösterilebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

Tez Yazımı ve Atıfların Önemi

Tez Yazımı ve Atıfların Önemi Marta Estruch'un Sunumu için  TIKLAYINIZ Prof. Dr. Tülay İlhan Nas'ın Sunumu için  TIKLAYINIZ Derya So...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."