“Türkiye İnovasyon Haftası” Artık “TÜRKİYE İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK HAFTASI” Olacak!


TÜRKİYE İNOVASYON ve GİRİŞİMCİLİK HAFTASI


Ülkemizde inovasyon kavramının yerleşmesine ve gelişmesine büyük katkı sağlayan, inovasyon denilince ilk akla gelen etkinlik “Türkiye İnovasyon Haftası” 2017 yılı itibariyle “BORN GLOBAL” (Doğuştan Küresel) kimliğini de bünyesine dahil ederek “TÜRKİYE İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK HAFTASI” olarak sizlerle buluşuyor.
Geçtiğimiz yıl 60.000 ziyaretçiye ulaşan; TEB, Sabancı Holding, Turkcell, THY, Arçelik ve Çalık Holding’in stratejik partner olarak destek verdiği; 31 yabancı toplam 201 davetli konuşmacının ağırlandığı; 200 üzerinde kurumun katılımı ile gerçekleşen etkinliğimizde bu yıl da, inovasyon ve girişimcilik dünyasının birbirinden değerli isimleri etkinliğimizde yer alacak.
6-9 Aralık 2017 tarihleri arasında TİM tarafından İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinlik bu yıl, inovasyon ve girişimcilik dünyasının tüm renklerini bir araya getiriyor. Dünya’dan ve Türkiye’den sanayicileri, akademisyenleri, üniversite öğrencilerini, teknoloji liderlerini, girişimcileri, melek yatırımcıları, sivil toplum kuruluşları ile AR-GE ve bilim teknoloji merkezlerini aynı çatı altında toplayarak Türkiye’nin gündemini değiştirecek konu ve konuşmacıları ziyaretçi ve katılımcılarımızla buluşturmaya hazırlanıyor.

BORN GLOBAL İSTANBUL


ULUSLARARASI YATIRIMCILAR VE GİRİŞİMCİLER GELECEĞİN BAŞARI HİKAYESİNİ YAZMAK ÜZERE İSTANBULDA

Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası süresince girişimcileri ve yatırımcıları aynı çatı altında buluşturacak Born Global İstanbul etkinliği ile; Türkiye’yi uluslararası bir girişimcilik merkezi haline getirmek ve bu merkezden küresel doğan şirketler çıkarmak hedeflenmektedir.

Born Global İstanbul, startup ve teknoloji firmalarının en önemli buluşma noktalarından biri olarak girişimcileri, yatırımcılar ve destek hizmet kuruluşları ile bir araya getirerek işbirliği fırsatları sunacak bir platform olarak tasarlanmıştır.

Ön değerlendirme sonrası seçilecek 60 ulusal ve 60 uluslararası girişimci Pitching Yarışması kapsamında jüri ve yatırımcılar karşısında sunumlarını gerçekleştirecek ve iki platformda en iyi 3 girişimci Türkiye İnovasyon ve Girişimcilik Haftası ana sahnesinde düzenlenecek ödül töreninde yatırım ödülü almaya hak kazanacaktır.

Genel alan konsepti içinde, yaratıcı fikirlerden yatırımlara uzanan sürece dair çeşitli konular, workshoplar, paneller, söyleşiler, öncü inkübasyon merkezleri, üniversiteler, teknoparklar, teknoloji şirketleri, girişimci stantları, yatırımcı ağları, fon kuruluşları ve ülke stantları yer almaktadır.

Dünyada yeni ekonomi çağının en önemli dinamiği Startup Ekosistemi İstanbulda bir araya geliyor.
Bu ekosistemin bir paydaşı olmak için online kaydını yaptır. 
http://registration.turkiyeinovasyonhaftasi.com

 
Önceki yıllarda öğrencilerimle birlikte katılma fırsatı yakaladığım Türkiye İnovasyon Haftası İstanbul etkinliklerine bu yıl da kaydımı yaptırdım. Ülkemizin geleceğine ışık tutacak olan bu önemli etkinlikte girişimcilik ve inovasyon ya da eğitim gibi konulara ilgili olan herkes için önemli fırsatlar sunulmaktadır. Katılımınız kesinlikle size bir artı sağlayacaktır.

Türkiye İnovasyon Haftası 2015 Hatırası

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."