Sırpça öğrenelim & Učimo srpski & српски језик



 


Balkanlar ülkemiz için gerçek bir önem arz etmektedir.  Bu coğrafya üzerinde bulunan ülkeler içerisinde  Yugoslavya'nın dağılması ile meydana gelen devletler ile ilişkilerini sağlamlaştırmaya çalışan ülkemiz bu anlamda birçok başarılı adım atmış bulunmaktadır.  Bu adımların önemli bir kısmını TİKA vasıtası ile yapmış olup, bölgede okullar, hastaneler vb.. birçok yatırımı gerçekleştirmiş bulunmaktadır.

Bu bölgenin "savaş" ile değil, "barış ve entegrasyon" ile anılmasına yönelik devlet politikamız bölgede ilgi ile izlenmektedir.  

Sırpça, Hırvatça, Boşnakça öğrenerek bu bölge ile ticari faliyetlerde bulunan şirketlerimizde istihdam imkanı arayabileceğimiz gibi, Dışişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu sınavları geçme şansını yakalayarak, ülkemizin sesi olabiliriz. Aralarında ufak farklılıkların olduğu bu diller yeni bir potansiyeli işaret etmektedir. 
 





 






http://resources.sbs.com.au/yourlanguage/web/images/header/header_53_l.jpg



Sırpça öğrenelim & Učimo srpski & српски језик



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En Popüler Yayınlar

Öne Çıkan Yayın

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | 20-22 Eylül 2024

4. Uluslararası Dijital İşletme, Yönetim ve İktisat Kongresi | 4rd International Congress on Digital Business, Management & Economics | ...


"Başkalarının yoluna taş koyacağımıza, taş üstüne taş koyalım..."